Από το 1976 μέχρι 1988 δυναμικό στέλεχος επί 12 χρόνια στο μεγαλύτερο πολυκατάστημα της Ελλάδος. : ¨ΜΙΝΙΟΝ ΑΕ¨,στο τμήμα αυτοκινήτων αποκτώντας πολλές γνώσεις και εμπειρία.

Το 1988 και μετά απο ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ως δ/ντής πωλήσεων στην SUZUKI –Σφακιανάκης ΑΕΒΕ, ιδρύει την Απόστολος Κούτσιος ΕΠΕ με έδρα το Χαλάνδρι- Ζάν Μωρέας 2.

Η Α.Κούτσιος ΕΠΕ είναι η Πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα την εποχή εκείνη που ασχολείται αποκλειστικά με την εισαγωγή μεταχειρισμένων Λεωφορείων για ΚΤΕΛ-ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ-ΣΧΟΛΙΚΑ-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑ, καλύπτοντας για χρόνια σε πωλήσεις ένα πολύ μεγάλο μέρος της Ελληνικής αγοράς.

Το 1995 η εταιρεία στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο στην Παπανικολή 94-Χαλάνδρι,και ιδρύει νέα εταιρεία , την ΑΠ. ΚΟΥΤΣΙΟΣ Μονοπρόσωπη. Ε.Π.Ε. με διακριτικό τίτλο Auto Progress”, η οποία ασχολείται πλέον αποκλειστικά με το Σχολικό Λεωφορείοκρατώντας πάντα την πρώτη θέση πανελλαδικά στις πωλήσεις.

Το 1996 αποκτά και άλλο ιδιόκτητο χώρο επί της Λεωφ. Μαρκοπούλου στην Παιανία ως έκθεση και αποθήκες δημιουργώντας άριστες και μεγάλες εγκαταστάσεις.

Το τρίπτυχο : Άριστη Γνώση του ΑντικειμένουΑγάπη και Ικανότητα των ανθρώπων της εταιρείας, είναι το αποτέλεσμα που καταξιώνει την εταιρεία στους φίλους πλέον πελάτες και συναδέλφους.

Η δυναμική στην ποιότητα και πωλήσεις σχολικών λεωφορείων της Α.Κούτσιος Μ.Ε.Π.Ε εκτιμάται και από την MERCEDES BENZ ΕΛΛΑΣ ΑΕΕ καθ ότι καθιερώθηκε τα τελευταία 15 χρόνια σχεδόν μόνο στα λεωφ.MERCEDES.

Ετσι λοιπόν η πρόταση της MERCEDES BENZ ΕΛΛΑΣ ΑΕΕ προς την Α.Κούτσιος Μ.Ε.Π.Ε για συνεργασία ως κατασκευαστής Αμαξωμάτων, τιμά ιδιαίτερα τον εκπρόσωπό της Απόστολο Κούτσιο και στις 22 Απριλίου 2008 υπογράφονται οι συμβάσεις συνεργασίας.

Σχεδόν αμέσως προχωρά στην απόκτηση νέου χώρου στο ΒΙ.ΠΕ Κερατέας για την δημιουργία ολοκληρωμένου συγκροτήματος για σχολικά και μικρομεσαία τουριστικά λεωφορεία , καινούρια ή μεταχειρισμένα.

Σήμερα η εταιρεία απασχολεί 14 άτομα, διοικείται από τον Απόστολο Κούτσιο και κοντά του έχει τους δύο υιούς του, τον Δημήτρη και τον Γιώργο, με στόχο την συνέχιση μίας καταξιωμένης και ανθρώπινης συνεργασίας μεταξύ πελατών και εταιρείας.